sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Un an de Youtube





  Un an de youtube,un an in care am reusit sa invat multe lucruri, un an plin de promisiuni respectate sau mai putin respectate, un an in care in fiecare zi m-am gandit la ce o sa postez maine, sau saptamana viitoare. Totul a inceput dintr-o provocare, un pairu cu mine. Acum un an nu puteam sa ma exprim deloc coerent, ma balbaiam si ca majoritatea oamenilor aveam acea pauza in vorbire care venea la pachet cu inganatul literei a.
 In primul videoclip, cred ca am facut cel mai prost videoclip de pe youtube. Eram eu, baiatul de 15 ani ce se exprima greu, jucandu-ma jocul deja cliseu de pe youtube-ul romanesc, ma jucam Minecraft si nici macar la asta nu eram bun. Aveam un microfon foarte prost, inclus in laptopul meu ponosit, trebuia sa stau cu capul apropiat de el ca sa se auda, de bazait nici nu mai vorbesc, parca o furtuna imi invadase casa.
 Ei bine de atunci am evoluat mult in calitatea audio, video cat si in coerenta. Abonatii au inceput sa se stranga, iar eu eram foarte fericit. Nici nu va dati seama cat de fericit am fost cand am facut 10 abonati, apoi 30. Acum am 300 dar cred ca nici la 1 milion nu o sa mai simt acea emotie pe care am simtit-o la primi 10 abonati, sau la primul comentariu pozitiv. Si acum daca scrolez usor printre abonati o sa imi amintesc pe cei de la inceput.

 Totusi canalul meu a fost tras in jos de catre mine, din cauza inactivitatii, scoala, echipament, timp liber, evident ca aveam nevoie si de astea asa ca am lasat-o mai moale cu youtube-ul, activitatea mi-a scazut considerabil, abonatii la fel. A fost o decizie destul de proasta pe care o regret.
 Acum am reusit sa cresc activitatea destul de mult, sa fiu activ si in social media, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Mi-am restructurat canalul, schimband-ui numele din "Louie" in "ZEIFE" si schimbat content-ul foarte mult, am inceput sa fac comentarii si sa scad numarul gameplay-urilor cu Minecraft.
 Multumesc tuturor abonatilor pentru tot.

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Am revenit pe Youtube


Dupa cum am promis am revenit cu un altfel de comentariu video decat cele obisnuite, iar voi cei ca imi urmariti constant Blogul aveti ceva in plus.
  Voi puteti vedea acest video cu cateva ore inaintea celor de pe youtube.

  Daca cei de pe youtube il vad la prima ora a duminicii, voi aveti ocazia sa il vedeti sambata.
  Daca totusi vreti sa vedeti si pe youtube la o calitate superioara abonati-va la canalul meu de YouTube
si da-ti un like paginii de Facebook .
  Cam atat pe ziua de azi, vizionare placuta! 

Bun venit pe blogul meu!

Bun venit pe blogul meu!





Acesta nu este cel mai bun blog si nu v-a fi cel mai bun blog, pentru ca pe acest blog pur si simplu csriu ce vreau si imi exprim propria opinie despre orce.
Pentru inceput cred ca e bine sa stiti cine sunt

-eu sunt Gheorghe Razvan
-sunt din Motru, jud Gorj
-momentan sunt in clasa a 10-a
-am un canal de youtube in care postez gampley-uri si comentarii pe teme diverse
-numele ZEIFE pe care il are si canalul meu de YouTube este un nume nascocit de mine intr-o noapte cand ma gandeam cum ar putea lumea sa ma gaseasca mai usor pe youtube,acesta neinsemnand nimic

Sper ca o sa creem o comunitate frumoasa si aici macar la fel de mare ca cea de pe youtube.Mai jos aveti unele detalii care poate va intereseaza.

★YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCg-lkDMvBMTJu0QAR4y-wHQ ★Twich:http://www.twitch.tv/ZeifeLive
★Facebook:https://www.facebook.com/ZeifeYTB
★Skype: dizonaururus
★Adresa de contact: gheorgherazvan99@gmail.com