luni, 14 noiembrie 2016

Top 5 adidasi pentru parkour.


   Astazi am decis sa raspund la o intrebare pe care multi o pun la inceput. Ce adidasi pentru parkour sa imi cumpar. Asa ca am decis sa fac un top al adidasilor de parkour avand in vedere calitatea lor si aprecierea comunitatii fata de ei.
    
    In primul rand vreau sa va zic cele mai importante specificatii pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand iti cumperi o pereche de adidasi pentru parkour.

   In primul rand trebuie sa ai in vedere talpa care trebuie sa fie formata din una sau maxim 2 bucati de cauciuc rezistente si aderenta.  



  


                Asa da                                                                                          


                                                                                                                              Asa nu

Alte caracteristici foarte importante sunt sunt greutatea, flexibilitatea si atenuarea socului.

Acum ca am definit cat de cat ce e important la adidasi haideti sa incepem si topul.

5. Puma DRIVER

Puma Driver niste adidasi dupa parerea me afoarte buni singurul inconvenient fiind rezistenta talpii la frecare, dar avand in vedere ca nu au fost creeati pentru asa ceva sunt foate multumit. Si pe acestia ii puteti gasii tot la Zorile Store.



4. Le coq sportif

Niste adidasi foarte frumosi si in acelasi timp doarte buni, dar pe care sincer nu i-as folosii deoarece sunt destui de scumpi.
Daca totusi vreti sa ii cuparati ii gasiti pe zorile store, poate ii prindeti la reduceri de black friday.


3.  ASICS TIGER

Am avut un prieten care purta acesti adidasi si era foarte multumit de ei. Au o constructie foarte buna, din pacate putin cam sensibili deoarece au pe exterior piete intoarsa ceea ce ii recomanda mai mult prin oras, unde sa nu atinga namol, apa sau mult praf.




2. DC Heathrow

Niste adidasi foarte apreciati de comunitata de parkour, datorita rezistentei si aderentei talpii.
 Sunt dacuti de DC shoes, o companie care nu se ocupa defapt cu asa ceva dar se pare care se pare ca a facut niste adidasi foarte buni.




1. OLLO Zero

Probabil cei mai buni adidasi pentru parkour de pe piata. OLLO este o firma de adidasi speciali pentru parkour facuti de traceuri. Pretul este si el destul de accesibil la doar 40$, iar pentru calitatea oferita merita cu siguranta.
Singura problema este ca nu se                                                           gasesc in Romania si trebuie sa
                                                        ii comandati din afara.



Trebuie luat in cosiderare ca astea sunt doar parerile mele si mai ales ca daca vrei sa faci parkour poti sa faci in orce pana la urma.

Nu uitati ca ZorileStore Black Friday-ul începe pe 18 noiembrie și că vine cu reduceri de până la 60%.

Lasati-mi mai jos opinia voastra despre acest top ce adidasi considerati ca sunt mai buni si de ce. Astept parerea voastra in sectiunea de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu